×

Error message

Notice: unserialize(): Error at offset 4 of 4 bytes in variable_initialize() (line 1202 of /home/yeeorg/public_html/includes/bootstrap.inc).

Визија - Мисија

Визија - Мисија

Yazıcı-dostu sürüm

Визија 

Воспоставување на врски со Турција од целиот свет и зголемување на бројот на пријатели на Турција.

 

Мисија

Зголемување на  кредибилитетот и угледот на Турција на меѓународно ниво.